Terug

Kunststof raamkozijn (3)

Kunststof raamkozijn nodig? Meneer Kozijn levert o.a. het merk Drutex en RoRo. Dit garandeert een uittstekende kwaliteit en een zeer betaalbare prijs. Ook als u op zoek bent naar maatwerk leveren wij tegen scherpe prijzen!

Kunststof raamkozijn

Kunststof raamkozijn

Een raamkozijn van kunststof, welke geleverd worden door Meneer Kozijn, zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Uiteraard is er de keuze uit vele varianten raamkozijnen van kunststof. Denk aan de keuze van een dakkapelkozijn (meerdere vakken), vast raam of een draaikiepraam.

Vast raam

De meest voorkomende standaard is een vast raam. Een vast raam beschikt niet over draaiende delen, is standaard voorzien van HR++ glas. Optioneel kan een rooster worden geplaatst om toch mogelijkheid tot ventilatie te creëren. Bij een vast raam is er de keuze uit een stomp- of intrekprofiel en kan de kleur voor zowel de buitenkant als de binnenkant worden opgegeven. Heeft u ook een kunststof deur op het oog? Dan kan met een vast raam eenvoudig een zijlicht voor naast de deur worden gemaakt. Vaste ramen zijn de meest voordelige optie wanneer het gaat om raamkozijnen. Dit komt door het niet hebben van scharnieren en/of ander hang- en sluitwerk.

Draai kiep raam

Hoewel er vaak keuze is uit een kiep raam of draai raam – zijn onze draai ramen ook een kiepraam. Daarom de naam draai kiep raam. Een ander woord voor kiepraam is ook wel stalraam, hoewel deze nog wel besteld kunnen worden is het prijsverschil dusdanig klein dat wij altijd adviseren voor een draai kiep raam te gaan, mits uw dagmaat waar het kozijn geplaatst gaat worden dit toelaat.

Dakkapel kozijn

Zoekt u een raam voor een dakkapel? Wij leveren dakkapel kozijnen op maat. Hierbij is te allen tijde een keuze tussen een intrek of stomp profiel – afhankelijk van hoe de klus wordt afgewerkt. Het voordeel van een dakkapel kozijn is dat deze als een kozijn wordt geleverd, maar toch over verschillende delen kan beschikken. Zo heb je dus een vast raam naast een draaikiepraam in een kozijn. Hoewel de vakverdeling ook volledig gepersonaliseerd kan worden, leveren wij twee- en drievaks kozijnen in de volgende verdelingen uit voorraad:

Drie vakken

 • Draaikiepraam-vast raam-draaikiepraam
 • Vast raam-draaikiepraam-vast raam
 • Draaikiepraam-vast raam-vast raam
 • Vast raam-vast raam-draaikiepraam

Twee vakken

 • Draaikiepraam-draaikiepraam
 • Vast raam-draaikiepraam
 • Draaikiepraam-vast raam

Behalve deze vakverdelingen uit voorraad, rekenen wij graag voor wat de kosten zijn van een aangepast vakverdeling, of afmetingen die niet voorkomen in onze voorraad.

Profiel van ons kunststof raamkozijn

Het profiel van ons raamkozijn van kunststof bestaat, net als al onze kozijnen, uit vijf kamers. De lucht in deze kamers staat stil, waardoor dit uitstekende isolerende eigenschappen heeft.  De doorsnede van het raamkozijn is 70mm. Bij installatie kan het glas eenvoudig worden verwijderd, zodat het kozijn eenvoudig in een stelkozijn kan worden geschroefd. Is dit niet wenselijk? Geen zorgen, ook zijn de raamkozijnen van kunststof geschikt om met kozijnankers te bevestigen. Zo leveren wij voor elke situatie een geschikt kunststof raamkozijn.

Voorraad of maatwerk?

Een kunststof raamkozijn uit voorraad is enkel beschikbaar in onze standaardafmetingen en in de standaardkleur wit (RAL 9016). Wilt u een kleur op het kozijn, of wilt u een rooster laten plaatsen, zal dit ten alle tijden via maatwerk moeten worden besteld. Dit kost, behalve de meerprijs voor kleur en het rooster) niks extra’s. Laat ons een offerte maken op basis van uw wensen en ontdek het voordeel van kunststof raamkozijn ten opzichte van hout. Voor onze voorraadmaten kunt u een kijkje nemen in de webshop – toch op zoek naar een gepersonaliseerd raam? Neem dan contact met ons op via het maatwerkformulier.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »