Terug

Vrijdag 19 juli zijn al onze vestigingen tot 13:00 geopend.

Bekijk onze kunststof deuren (16)

Wij helpen jou de (kunststof) deur te vinden die perfect past bij jouw situatie. Ontdek onze voordelige standaard voorraad- of maatwerk deuren. Vragen? Neem dan contact op met een van onze vestigingen of vraag een maatwerk offerte aan.

Filters

Bekijk onze kunststof deuren

Kunststof deuren

Waarom een kunststof deur?

Kunststof deuren zijn duurzaam, onderhoudsarm en veilig. Kunststof vat niet snel vlam en werkt daardoor vertragend bij bijvoorbeeld brand. Behalve brandveiligheid is kunststof ook ontzettend voordelig in vergelijking met de houten of aluminium varianten. Dit merk je al bij de aanschaf, maar ook in het onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan de verfbeurt die houten kozijnen periodiek moeten ondergaan.

kunstof deuren geven uw gevel een mooie uitstraling

Meneer Kozijn levert voor-, tuin-, balkon- en dubbele deuren op maat. Ook beschikken wij over voorraad in een aantal standaardmaten waar bovengemiddeld veel vraag naar is. Deuren die wij uit voorraad leveren zijn enkel in standaard wit (RAL9016) te verkrijgen. Wanneer er deuren in andere kleuren gewenst zijn, kan dit altijd als maatwerk worden besteld.

Voordeuren

Een voordeur houdt in dat deze naar binnen toe (uw woning in) draait. Natuurlijk is de prominente plaats van kunststof (in de gevel), vaak van grote invloed in de strenge eisen die consument stellen aan het uiterlijk. Het is per slot van rekening het visitekaartje van je huis. Je wilt natuurlijk dat de deur perfect past bij de stijl van je woning. Meneer Kozijn heeft een breed voordeuren assortiment. Op zoek naar een deur met een klassiek uiterlijk en het gevoel van hout? Of toch liever op zoek naar een moderne voordeur voor je woning? Wat de wensen ook zijn; Meneer Kozijn helpt graag mee om de ideale voordeur samen te stellen. 

Voor elke type kunststof deur bieden we een ruime keuze aan handrails, grepen, knopgrepen en extra accessoires. De keuzen in kleuren gecombineerd met de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende glas/paneel verdelingen, typen glas, type deurklink en scharnieren, geeft de mogelijkheid om van iedere deur iets eigens te maken. De prijs van kunststof voordeuren hangt volledig af van de configuratie van de deur. Vraag via ons maatwerk formulier eenvoudig een offerte aan.

Tuindeuren   

In tegenstelling tot voordeuren draaien tuindeuren niet een woning, maar de tuin in. Zo houdt de bijkeuken, of het schuurtje, zoveel mogelijk ruimte vrij voor opslag, zonder dat een draaiende deur je hierin beperkt. Wel kunnen (tuin-) achterdeuren, net als onze kunststof voordeuren, eenvoudig worden samengesteld naar specifieke wensen.

Dubbele kunststof deuren

Een ander type tuindeur is de dubbele deur. Deze wordt vaak gebruikt om een opening te creëren van een woonverblijf naar de tuin. Dubbele deuren zullen vaak, net als bij een schuifpui, van volledig glas zijn voorzien zodat er altijd een gevoel van open ruimte is, zelfs met gesloten deuren. Ook is op deze manier altijd zicht op de tuin vanuit vrijwel elke positie in het huis. De dubbele kunststof deuren prijzen worden bij Meneer Kozijn zo laag mogelijk gehouden door te werken met    

Balkondeuren

Balkondeuren kenmerken zich ook als een naar binnendraaiende deur. Dit om geen ruimte te verliezen op de, toch vaak, krappe balkons. Een groot verschil t.o.v. een voordeur is dat bij een balkondeur het profiel (kozijn) doorloopt in de drempel, waardoor de uit-/instap altijd op een hoogte komt. Doordat een kunststof deur op uw balkon deze eigenschap heeft, blijft eventueel water op het balkon altijd buiten de woning.

Ons kunststof deuren profiel

Versteviging in de deur en de hoogwaardige componenten zorgen voor gebruikscomfort zowel bij de installatie als bij het gebruik (openen van ramen en deuren). Onze Iglo energy (voor-)deur is voorzien van de modernste Z- TF MF- BO deursloten van het gerenommeerde bedrijf MACO die voorzien zijn van extra multifunctionele schoten en twee stalen grendels die zorgen voor een optimale en constante druk over de hele deurhoogte! Na het sluiten wordt de vleugel op drie punten vastgehouden.

Hoog veiligheidsniveau

standaard bieden wij een driepunts pagnolet aan met een systeem van triple slot. Veiligheid wordt gegarandeerd door hoogwaardige Tingen MACO en de scharnieren die de vleugel beschermen tegen uitnemen. Gebruik van minimaal drie WALA-scharnieren op de vleugel.  Elk model deurpanelen is vervaardigd uit een HPL2-plaat/PUR-schuim /1 mm aluminiumplaat/Pur-schuim/HPL2-plaat. De applicaties zijn uitsluitend gemaakt van roestvrij staal en dankzij het dubbelzijdige gebruik zien de deuren er zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant van de kamer geweldig uit. De totale plaatdikte is 36 mm. Wat zorgt voor goede thermische en akoestische isolatieparameters.

Meneer Kozijn biedt verschillende modellen kunststof voordeuren van verschillende merken. Daarbij zitten een perfecte combinatie tussen van moderne looks en afgeronde profiellijnen.  Wij bieden de mogelijkheid om zowel klassieke panelen als oplossingen in moderne stijlen toe te passen

Voordelen van kunststof deuren

  • Kunststof deuren prijzen zijn lager dan houten en aluminium varianten
  • onderhoud is laag
  • isolatiewaarden zijn uitstekend
  • design is volledig te personaliseren
  • kies zelf voor een houtverbinding met houtnerf, of juist niet 

Kunststof deuren keuze hulp

Wat voor soorten kunststof deuren zijn er? Wat zijn de voordelen en de nadelen? Hoe kies je de juiste kunststof deuren die perfect passen bij jouw situatie? Het zijn zomaar wat vragen die mogelijk in je hoofd schieten wanneer je overweegt om je deuren te vervangen of nieuwe deuren te kiezen voor een nieuw project. In deze gids vind je alle info die je nodig hebt om tot een goede keuze te komen.  

Hoofdstuk 1: Welke soorten deuren zijn er? 

Wanneer je de deuren in huis wilt gaan vervangen is het belangrijk om te kijken naar welk soort nieuwe deur je wilt gaan plaatsen. Je kunt kiezen tussen verschillende materiaalsoorten, maar ook tussen verschillende type deuren. In dit hoofdstuk gaan we dieper in op de verschillende type kunststof deuren en de eigenschappen. 

Na het lezen van dit hoofdstuk heb je een goed beeld van welke soorten kunststof deuren er zijn. 

Hoofdstuk 2: De voordelen van kunststof deuren 

Als je plannen hebt voor een nieuwe deur in je woning, dan sta je voor een aantal keuzes. Welk budget wil je uitgeven? Welke uitstraling moet de deur hebben? Maar ook voor welk materiaal je kiest. In dit hoofdstuk gaan we dieper in op de materiaalkeuze en specifiek op de voordelen van kunststof deuren.

In dit hoofdstuk ontdek je wat de voordelen zijn van kunststof deuren vergeleken met andere materialen. 

Hoofdstuk 3: Openslaande kunststof deuren: breng de lente in huis 

De zon is alweer volop aanwezig en met de lente voor de deur zal de zon alleen nog maar vaker gaan schijnen. Je kunt lekker naar buiten gaan om van de zon te genieten, maar je kunt er ook voor kiezen om de lente in huis te halen. Met openslaande kunststof deuren zorg je voor meer lichtinval en je betrekt je tuin bij je huis. In dit hoofdstuk kijken we naar de keuzes die je kan maken en welke type en merken er zijn.

In dit hoofdstuk ontdek je de voordelen van openslaande kunststof deuren en welke keuzes je hierin kan maken. 

Hoofdstuk 4: Wat kost een kunststof voordeur? 

Ben je aan het kijken naar een nieuwe voordeur voor je huis? Dan wil je weten wat het je gaat kosten. Er zijn verschillende factoren die de prijs bepalen voor je nieuwe kunststof deuren. In dit hoofdstuk kijken we naar de prijs van kunststof deuren en de verschillende opties, zodat je een keuze kunt maken die goed bij je past. 

Na het lezen van dit hoofdstuk heb je een goed beeld van wat verschillende soorten kunststof voordeuren kosten en welke factoren de prijs bepalen. 

Hoofdstuk 5: Hoe kies je de juiste kunststof deuren? 

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe kunststof deuren is het soms lastig om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel mogelijkheden dat het soms kan duizelen. Welk profiel kies je? Welke maten zijn er mogelijk? Welke kleur past het beste bij jouw situatie? Ons advies: laat je niet gek maken. In dit artikel vind je een stap voor stap uitleg die je helpt een goede keuze te maken als het aankomt op kunststof deuren.  

Nadat je dit hoofdstuk gelezen hebt ben je in staat een weloverwogen keuze te maken zodat je altijd waar voor je geld krijgt. 

Hoofdstuk 6: Kunststof deuren onderhouden

Kunststof deuren hebben als voordeel dat ze weinig onderhoud nodig hebben. Door ze 1 keer per jaar grondig schoon te maken, blijven ze langer mooi en in topconditie. In dit hoofdstuk nemen we je mee in hoe je je deuren het beste kan onderhouden en wat dit betekent voor de levensduur van je kunststof deuren. 

Na het lezen van dit hoofdstuk weet je hoe je kunststof deuren het beste onderhoud. 

Hoofdstuk 7: Welke kunststof deuren zijn er momenteel leverbaar? 

Het aanbod van kunststof deuren kan wisselen. Bekijk daarom ons overzicht van kunststof deuren voor een actueel aanbod. Het aanbod is onderverdeeld in drie categorieën: 

Categorie 1: Voordeuren 

Een voordeur van kunststof doet qua isolatiewaarde niet onder voor deuren van bijvoorbeeld hout of aluminium. Sterker nog, kunststof deuren hebben holle kamers. De stilstaande lucht in deze kamers zorgt voor een uitstekende isolatiewaarde.

Categorie 2: Achterdeuren 

Een achterdeur compleet geleverd met hang- en sluitwerk. Bekijk en bestel uit onze voorraadmaten of stel de deur helemaal zelf samen.

Categorie 3: Dubbele deuren 

Een type tuindeur is de dubbele openslaande deur. Deze wordt vaak gebruikt om een opening te creëren van een woonverblijf naar de tuin. Bekijk en bestel uit onze voorraadmaten of stel de deur helemaal zelf samen.

Categorie 4: Balkondeuren 

Balkondeuren kenmerken zich ook als een naar binnendraaiende deur. Dit om geen ruimte te verliezen op de, toch vaak, krappe balkons. Bekijk en bestel uit onze voorraadmaten of stel de deur helemaal zelf samen. 

Verklarende woordenlijst 

Wanneer je op zoek bent naar kunststof deuren zul je mogelijk een aantal termen en woorden tegenkomen die nieuw voor je zijn. Daarom hebben we de belangrijkste termen voor je op een rij gezet in een verklarende woordenlijst 

Heb je na het lezen van deze gids voor het kiezen van kunststof deuren nog vragen? 

Neem dan contact op met één van onze vestigingen of stuur een maatwerk aanvraag in. Meneer Kozijn helpt je graag bij het maken van de beste keuze!

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »