Terug

Bekijk onze kunststof deuren (20)

Bekijk hier onze kunststof deuren die veelal uit voorraad leverbaar zijn. Niet de juiste afmetingen? Laat ons dan een maatwerk offerte opstellen. Dit kan zelfs tot op de millimeter nauwkeurig.

Filters

Bekijk onze kunststof deuren

Kunststof deuren

Waarom een kunststof deur?

Kunststof deuren zijn duurzaam, onderhoudsarm en veilig. Kunststof vat niet snel vlam en werkt daardoor vertragend bij bijvoorbeeld brand. Behalve brandveiligheid is kunststof ook ontzettend voordelig in vergelijking met de houten of aluminium varianten. Dit merk je al bij de aanschaf, maar ook in het onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan de verfbeurt die houten kozijnen periodiek moeten ondergaan.

kunstof deuren geven uw gevel een mooie uitstraling

Meneer Kozijn levert voor-, tuin-, balkon- en dubbele deuren op maat. Ook beschikken wij over voorraad in een aantal standaardmaten waar bovengemiddeld veel vraag naar is. Deuren die wij uit voorraad leveren zijn enkel in standaard wit (RAL9016) te verkrijgen. Wanneer er deuren in andere kleuren gewenst zijn, kan dit altijd als maatwerk worden besteld.

Voordeuren

Een voordeur houdt in dat deze naar binnen toe (uw woning in) draait. Natuurlijk is de prominente plaats van kunststof (in de gevel), vaak van grote invloed in de strenge eisen die consument stellen aan het uiterlijk. Het is per slot van rekening het visitekaartje van je huis. Je wilt natuurlijk dat de deur perfect past bij de stijl van je woning. Meneer Kozijn heeft een breed voordeuren assortiment. Op zoek naar een deur met een klassiek uiterlijk en het gevoel van hout? Of toch liever op zoek naar een moderne voordeur voor je woning? Wat de wensen ook zijn; Meneer Kozijn helpt graag mee om de ideale voordeur samen te stellen. 

Voor elke type kunststof deur bieden we een ruime keuze aan handrails, grepen, knopgrepen en extra accessoires. De keuzen in kleuren gecombineerd met de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende glas/paneel verdelingen, typen glas, type deurklink en scharnieren, geeft de mogelijkheid om van iedere deur iets eigens te maken. De prijs van kunststof voordeuren hangt volledig af van de configuratie van de deur. Vraag via ons maatwerk formulier eenvoudig een offerte aan.

Tuindeuren   

In tegenstelling tot voordeuren draaien tuindeuren niet een woning, maar de tuin in. Zo houdt de bijkeuken, of het schuurtje, zoveel mogelijk ruimte vrij voor opslag, zonder dat een draaiende deur je hierin beperkt. Wel kunnen (tuin-) achterdeuren, net als onze kunststof voordeuren, eenvoudig worden samengesteld naar specifieke wensen.

Dubbele kunststof deuren

Een ander type tuindeur is de dubbele deur. Deze wordt vaak gebruikt om een opening te creëren van een woonverblijf naar de tuin. Dubbele deuren zullen vaak, net als bij een schuifpui, van volledig glas zijn voorzien zodat er altijd een gevoel van open ruimte is, zelfs met gesloten deuren. Ook is op deze manier altijd zicht op de tuin vanuit vrijwel elke positie in het huis. De dubbele kunststof deuren prijzen worden bij Meneer Kozijn zo laag mogelijk gehouden door te werken met    

Balkondeuren

Balkondeuren kenmerken zich ook als een naar binnendraaiende deur. Dit om geen ruimte te verliezen op de, toch vaak, krappe balkons. Een groot verschil t.o.v. een voordeur is dat bij een balkondeur het profiel (kozijn) doorloopt in de drempel, waardoor de uit-/instap altijd op een hoogte komt. Doordat een kunststof deur op uw balkon deze eigenschap heeft, blijft eventueel water op het balkon altijd buiten de woning.

Ons kunststof deuren profiel

Versteviging in de deur en de hoogwaardige componenten zorgen voor gebruikscomfort zowel bij de installatie als bij het gebruik (openen van ramen en deuren). Onze Iglo energy (voor-)deur is voorzien van de modernste Z- TF MF- BO deursloten van het gerenommeerde bedrijf MACO die voorzien zijn van extra multifunctionele schoten en twee stalen grendels die zorgen voor een optimale en constante druk over de hele deurhoogte! Na het sluiten wordt de vleugel op drie punten vastgehouden.

Hoog veiligheidsniveau

standaard bieden wij een driepunts pagnolet aan met een systeem van triple slot. Veiligheid wordt gegarandeerd door hoogwaardige Tingen MACO en de scharnieren die de vleugel beschermen tegen uitnemen. Gebruik van minimaal drie WALA-scharnieren op de vleugel.  Elk model deurpanelen is vervaardigd uit een HPL2-plaat/PUR-schuim /1 mm aluminiumplaat/Pur-schuim/HPL2-plaat. De applicaties zijn uitsluitend gemaakt van roestvrij staal en dankzij het dubbelzijdige gebruik zien de deuren er zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant van de kamer geweldig uit. De totale plaatdikte is 36 mm. Wat zorgt voor goede thermische en akoestische isolatieparameters.

Meneer Kozijn biedt verschillende modellen kunststof voordeuren van verschillende merken. Daarbij zitten een perfecte combinatie tussen van moderne looks en afgeronde profiellijnen.  Wij bieden de mogelijkheid om zowel klassieke panelen als oplossingen in moderne stijlen toe te passen

Voordelen van kunststof deuren

  • Kunststof deuren prijzen zijn lager dan houten en aluminium varianten
  • onderhoud is laag
  • isolatiewaarden zijn uitstekend
  • design is volledig te personaliseren
  • kies zelf voor een houtverbinding met houtnerf, of juist niet 

Een kunststof deur kan volledig zelf worden samengesteld

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »