Terug

Vast raam (5)

Wij helpen jou de vaste ramen te vinden die perfect passen bij jouw situatie. Ontdek onze voordelige standaard voorraad- of maatwerk raamkozijnen. Vragen? Neem dan contact op met een van onze vestigingen of vraag een maatwerk offerte aan.

Filters

Vast raam

Kunststof vast raam

Warmte en geluid

Vaste ramen die Meneer Kozijn levert, zijn standaard voorzien van een profiel met 5 kamers met versterkt staal (IGLO5 profiel). Het profiel beschikt over een goede thermische isolatie (Uw = 0,89 W/m2K) en een hoog akoestisch niveau. Zo garanderen wij in alle opzichten een compleet kozijn, tegen een eerlijke prijs.

Kleur, maat en glaskeuzes

Een vast raam van kunststof is eenvoudig aan te passen aan eigen wensen. Hoewel Meneer Kozijn een groot assortiment aan standaardmaten hanteert, is het exact passend maken van een kunststof raamkozijn eenvoudig en verrassend goedkoop. Daarbij komt kijken dat voor een kleine toeslag ook de kleur of het type glas kan worden aangepast. Op zoek naar een meer klassieke uitstraling van het kunststof kozijn? Denk dan aan het plaatsen van bijvoorbeeld roeden, welke het raam in meerdere vlakken verdeeld.

Zoals gezegd, het glas dat in ons vast kunststof raam wordt geplaatst is standaard 24mm. Met twee glasplaten van elk 4 millimeter en een luchtkamer van 16mm, welke is gevuld met Argon, gas zorgen voor goede isolerende eigenschappen. Maar ook triple glas, melkglas of gelaagd glas zijn opties. Dit kan wenselijk zijn als het raam aan een drukke straat zit of inkijk (bijvoorbeeld in een badkamer) niet gewenst is.

Ventilatie

Hoewel een vast raam van nature niet ventileert omdat het geen openslaande delen heeft, krijgen wij toch vaak het verzoek om een mogelijkheid tot ventilatie te benoemen. Een rooster biedt hiervoor eenvoudig uitkomst. Wanneer een rooster in een vast raamkozijn van kunststof wordt geplaatst, is er altijd sprake van maatwerk. Het glas dat in het kozijn wordt geleverd wordt dan in de fabriek al op maat gesneden zodat het rooster er eenvoudig op kan worden geplaatst. Uiteraard is het ventilatierooster af te sluiten met een schuif.

Bestellen

Bij het bestellen van kozijnen dient rekening te worden gehouden met een levertijd van ca. 3 weken. Uiteraard kunnen wij snel schakelen op het moment dat er al duidelijke wensen zijn. Denk bij een vast raam van kunststof na over de kleurstelling (te bepalen voor binnen- of buitenzijde van het kozijn of het gehele kozijn), maatvoering en eventuele opties als roedes en ventilatieroosters. Vul ons maatwerkformulier in om een goed beeld te krijgen van de kosten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »