Terug

VinyPlus (1)

Filters

VinyPlus

VinyPlus kozijnen bij Meneer Kozijn

Bij Meneer Kozijn leveren we kunststof deur- en raamkozijnen van het merk VinyPlus. VinyPlus is een gevestigde naam en een geliefd product bij grote projectontwikkelaars én particulieren. VinyPlus is marktleider als het gaat om kunststof gevelpanelen. Het VinyPlus assortiment beidt een totaalpakket voor het afwerken van gevel, dakrand, overstek en dakkapellen. 

Voordelen van VinyPlus kozijnen

De kozijnen van VinyPlus zijn kunststof kozijnen. Een van de voordelen van Kunststof kozijnen is dat ze lang meegaan. Afhankelijk van de kwaliteit gaan kunststof kozijnen zo’n 25 tot 50 jaar mee. Daarnaast zijn ze onderhoudsarm en hoef je daarom niet periodiek te schuren en te verven. Kozijnen van VinyPlus isoleren daarnaast ook beter dan houten- en aluminium kozijnen. Zeker de kwalitatief betere kozijnen (met meerdere kamers) geven een betere isolatie. Welke soorten VinyPlus kozijnen zijn er?

VinyPlus kozijnen worden gemaakt van kunststof. Binnen de kunststof kozijnen heb je de keuze uit verschillende soorten. Zo heb je allereerst een vast raamkozijn. Dit is een raam dat je niet kunt openen. Het heeft verder geen bijzondere functies en is daarom ook het goedkoopste type kozijn. Vervolgens heb je een draairaam, zoals de naam al zegt draait dit raam naar binnen open, ideaal om je woning te luchten of ventileren. 

 

Het populairste type raam is het draaikiepraam, wat je zowel kan opendraaien als in een kiepstand kan zetten. Dit is voor alle seizoenen een prima keuze en je kunt van dit type raam dus ook het hele jaar genieten. Tot slot is er nog het valraam; hierbij zitten de scharnieren aan de onderkant en opent het raam daardoor naar binnen toe in de kiepstand. Dit raam is ideaal voor de badkamer, douche, WC, een garage of berging waar je voor langere tijd wilt luchten. 

Wat kosten VinyPlus kozijnen?

Om de prijs van VinyPlus kunststof kozijnen te berekenen wordt er rekening gehouden met verschillende factoren. De afmetingen, het type raam, het soort beglazing en eventuele extra opties hebben allemaal invloed op de prijs. Bij de afmeting geldt de regel hoe groter het kozijn, des te hoger de kosten. Naast de afmeting is het type raam ook een factor in het berekenen van de prijs van het kozijn. De goedkoopste variant is hierbij een vast raamkozijn. Duurdere varianten zoals een valraam of een draaikiepraam zijn duurder om te produceren. Dit komt door de bewegingsmechanisme van dat type ramen. 

 

Bij VinyPlus wordt standaard HR++ beglazing geplaatst. Wil je goedkoper uit zijn, dan kan je kiezen voor HR of HR+. Je kunt ook kiezen voor nog betere isolatie, dan ga je voor HR+++ beglazing. Tot slot kun je nog kiezen voor extra opties. Een ventilatierooster is bijvoorbeeld erg fijn om te hebben bij een vast raam, zodat je toch nog voldoende kunt ventileren. Daarnaast is een inzethor juist fijn bij een valraam of een draai-kiepraam, zodat jij je raam open kunt zetten zonder dat je bang hoeft te zijn dat er insecten naar binnen vliegen. 

VinyPlus kozijn op maat laten maken?

Bij Meneer Kozijn verplaatsen we ons altijd goed in jouw situatie en maken we er een sport van om een advies op maat te geven waar jij blij van wordt. Neem contact met ons op of vraag een maatwerk offerte aan voor jouw ideale VinyPlus kozijn.Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »