Terug

Drutex bovenrolluik RN: 215 mm en 225 mm

  • Drutex bovenrolluik RN: 215 mm en 225 mm
  • Drutex bovenrolluik RN: 215 mm en 225 mm
  • Drutex bovenrolluik RN: 215 mm en 225 mm
  • Drutex bovenrolluik RN: 215 mm en 225 mm
  • Drutex bovenrolluik RN: 215 mm en 225 mm
  • Drutex bovenrolluik RN: 215 mm en 225 mm
  • Drutex bovenrolluik RN: 215 mm en 225 mm

   • Telefonisch bereikbaar TooltipMa t/m vr - 9.00 - 17.30
   • Vele maten uit voorraad leverbaar
   • Persoonlijk advies
   • Altijd scherp geprijsd!

   Productomschrijving

   Drutex bovenrolluik RN: 215 mm en 225 mm

    

   Opzetrolluiken zijn integraal met het raam verbonden. De plaatsing vindt plaats samen met de plaatsing van de ramen tijdens de woningbouw of bij het vervangen van de ramen. De opbouw van het aanbouwsysteem maakt uitstekende isolatiewaarden mogelijk. Hierdoor bieden onze buitenluiken een uitstekende bescherming tegen oververhitting van uw woonruimte in de zomer en tegen warmteverlies in de winter. Naast het weer bieden onze rolluiken extra bescherming tegen inbraak en ongewenst geluid. Na montage zijn de dozen van buiten of van binnen niet zichtbaar. Na volledige montage blijft alleen de inspectieluik zichtbaar voor eventuele onderhoudswerkzaamheden aan de aandrijving.

   In ons aanbod hebben we verschillende varianten hef- en vergrendelingsmechanismen voor rolluiken: handmatig met riem, slinger of gordel met slingerwikkeling of automatisch met een afstandsbediening, sleutel of schakelaar. Bovendien kunnen de luiken afzonderlijk worden bediend met de afstandsbediening of in hele groepen samen, b.v. eenzijdige bediening van de luiken alleen aan de westzijde of alleen aan de oostzijde van het huis. Ook is er de mogelijkheid om het openen en sluiten van de rolluiken in te plannen. Hij kan ook worden aangestuurd vanaf verschillende locaties of door middel van weersensoren.

   In ons assortiment hebben we rolluikgordijnen van aluminium, die elk verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, bijvoorbeeld: antracietgrijs, bruin, walnoot, donkerbruin, gouden eik, zilver, grijs, wit, ivoor, mosgroen, grijs aluminium of metallic bruin.

    

   Voordelen van het SKT Opoterm rolluik:

    

   Soorten rolluiken

   Onze toprolluiken zijn leverbaar in kisthoogtes van 215 mm voor de Iglo 5 en Iglo Energy systemen en 225 mm voor alle andere Drutex systemen. Er kan onderscheid worden gemaakt tussen twee typen, die zich onderscheiden door hun toegankelijkheid voor onderhoudswerkzaamheden: revisie van onderaf of revisie van opzij.

    

   Technische details over de kisthoogtes

    

   Opzetrolluiken kleuren, optiek en esthetiek

   Het aluminium pantser van de bovenste rolluiken is gevuld met thermisch isolatieschuim. Voor een individueel design is het aluminium pantser verkrijgbaar in de volgende kleuren: zilver, wit, grijs, grijs aluminium, beige, donkerbruin, bruin, metallic bruin, antraciet, gouden eik, walnoot en mosgroen. Daarnaast kunnen de lamellen en eindlijsten in dezelfde kleur worden versteld voor een harmonieus design. De uitstekende kwaliteit en robuustheid van de tank zorgen voor een hoge energie-efficientie en weersbestendigheid.

    

   Rolluik galerij

    

   Intelligente rolluikbesturingssystemen

   Wij bieden u verschillende manieren om uw rolluiken gemakkelijk te openen en te sluiten:

   • Handmatig met een riem, slinger of gordelslinger
   • Automatisch met afstandsbediening of met sleutel- of schakelaarbediening
   • Afstandsbediening met kabel
    • Individuele aansturing van elk rolluik mogelijk
    • Upgrade naar afstandsbediening mogelijk
   • Afstandsbediening zonder kabels
    • RTS controlesysteem
    • Het bestaande systeem kan worden geüpgraded

   Terwijl slinger of bandoproller de klassieke methoden zijn om een rolluik te openen, zijn er ook moderne bedie­ningsvarianten. Het RTS-systeem verdient daarbij speciale aandacht, hiermee is allround elektrische afstands­bediening mogelijk. Zo kunnen individuele rolluiken of hele groepen tegelijkertijd worden bediend. Het automa­tisch openen en sluiten op bepaalde tijden kan ook worden geprogrammeerd. Ook de intelligente integratie van weersensoren is mogelijk, die vervolgens kunnen reageren op weersveranderingen. Rolluiken zijn zelden zo comfortabel en modern geweest!

    

   Eén rolluik - vele voordelen

   Perfecte thermische isolatie

   Het gebruik van hoogwaardige materialen bij de fabricage verhoogt de energie-efficientie van het gebouw, waardoor uw verwarmingskosten dalen en u geld bespaart. Tests door internationaal gerenommeerde instituten hebben bevestigd dat het warmteverlies met 20% afneemt bij gesloten rolluiken.

   Ideale geluidsbescherming

   Rolluiken spelen een cruciale rol als het om geluidsisolatie gaat. Wanneer het wordt verlaagd, wordt het geluidsniveau van buitenaf aanzienlijk verminderd. De luiken dempen het geluid en zorgen zo voor uw welverdiende rust.

   Beveiliging zonder compromissen

   De positieve eigenschappen van een raam kunnen verder worden versterkt door luiken. Naast het verhogen van de inbraakbeveiliging bieden ze ook extra privacy en praktische bescherming tegen insecten.

   Comfort, kwaliteit en esthetiek

   De rolluiken zijn gemaakt van materialen die zorgen voor een soepele werking en een hoge esthetiek. Het perfecte vakmanschap in elke productiestap garandeert tijdloze elegantie en langdurig hoog gebruiksgemak.

    

   Garantie

   Garantie

   Voorraad kozijnen, deuren en schuifpuien – 2 jaar op het kozijn, 1 jaar op de bewegende delen en 1 jaar op het hang- en sluitwerk.

   Meer informatie

   Maatwerk kunststof kozijnen, balkondeuren en deuren – 10 jaar op het kozijn, 2 jaar op de bewegende delen en 1 jaar op het hang- en sluitwerk.

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Drutex bovenrolluik RN: 215 mm en 225 mm

    Drutex bovenrolluik RN: 215 mm en 225 mm

    € 0,-

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »