Terug

Drutex Hefschuifpui Hout Softline hs

  • Hefschuifpui Hout Softline hs
  • Hefschuifpui Hout Softline hs
  • Hefschuifpui Hout Softline hs
  • Hefschuifpui Hout Softline hs
  • Hefschuifpui Hout Softline hs

    • Telefonisch bereikbaar TooltipMa t/m vr - 9.00 - 17.30
    • Vele maten uit voorraad leverbaar
    • Persoonlijk advies
    • Altijd scherp geprijsd!

    Productomschrijving

    Drutex Hefschuifpui Hout Softline hs

     

    Houten hefschuifdeur in bruin

    Houten HS deuren (hefschuifdeuren)

    Energie besparen natuurlijk in een bijzondere sfeer! Voel je gewoon comfortabel en veilig in je huis met hef- en schuifdeuren van hout. De stabiele constructie maakt grote glasoppervlakken mogelijk, zelfs met zware vleugels, zodat u kunt genieten van lichte en warme ruimtes. Het robuuste HS deurprofiel bestaat uit meerdere lagen massief hout, dat is gedroogd tot de gewenste hardheidsgraad. Dankzij de twee onafhankelijk van elkaar werkende geleiderails kan het deurblad moeiteloos worden bediend en glijdt het veilig heen en weer.

     

    Productomschrijving

    Lift-schuifdeur SOFTLINE - Buitengewone flair en functionaliteit

    Hout zorgt voor een bijzonder gezellige sfeer en gezelligheid. De HS-deur van de SOFTLINE-serie maakt gebruik van deze eigenschap. Voor de productie van de elegante profielen worden prachtige houtsoorten gebruikt van grenen, meranti of lariks. Het materiaal is meerdere malen verlijmd en is daardoor zeer stabiel. De karakteristieke gestroomlijnde profielvorm wordt vervolgens in uitgebreid handwerk gecreëerd, die perfect past in elk ruimteontwerp. Vooral het gebruiksgemak en het vrije gebruik van de ruimte - dankzij onafhankelijke geleiderails - maken dit systeem zo populair. De natuurlijke thermische isolatie-eigenschappen worden versterkt dankzij het isolerende afdichtingssysteem, zodat u naast de hernieuwbare grondstof ook het milieu ontziet door energie te besparen. De enorme glasoppervlakken maken een vrije ruimte-inrichting mogelijk, die u kunt verfijnen met geselecteerde dekkende kleuren of glazuren. Een vlakke aluminium drempel maakt een barrièrevrije toegang mogelijk. Hoogwaardig veiligheidsbeslag met bouten en een slot voor veilige nachtventilatie zorgen voor de nodige veiligheid. Daarnaast zijn hier ook speciale ruitpakketten voor meer veiligheid, inbraakbeveiliging of geluidswering mogelijk.

    Houten hefschuifdeurprofiel

    Profilschnitt Holz HS-Tür in Kiefer-Mahagoni
    • Systeem gemaakt van grenen, meranti of lariks hout
    • Meerlaags verlijmd houten profiel
    • Afdichtingen TPE Inter Deventer
    • Vleugelbouwdiepte 68 mm, 78 mm of 88 mm
    • Maximale glasdikte tot 32 mm / 44 mm / 54 mm
    • Aluminium waterpoten om het hout te beschermen
    • Hef- en schuifdeurbeslag
    • Glazuren met een heldere houtstructuur
    • Optioneel: Dekkende kleuren volgens het RAL-kleurenpalet

     

    Houten HS deuren worden gekenmerkt door:

     

    Goed onderhoud is cruciaal - hef- en schuifdeuren van hout

    Velen schrikken er vaak voor terug om houten deuren en ramen te kopen omdat ze als zeer onderhoudsintensief worden beschouwd. Het is zeker waar dat regelmatig onderhoud essentieel is om de buitengewone schoonheid van het hout te behouden. Houten schuifdeuren bieden echter een unieke sfeer die geen ander materiaal kan bieden.

    Het houtprofiel, dat in meerdere lagen is verlijmd, wordt in de fabriek voorzien van een speciale lak, die een grondlaag en impregneermiddel bevat. Dit beschermt het hout ook tegen ongedierte en schimmelaantasting.

    Laat u adviseren door onze houtverzorgingsexperts. Hier vindt u tips en trucs hoe u door doorlopend beglazings- en schilderwerk het unieke houtdessin kunt onderhouden en opfrissen zodat u lang plezier heeft van uw hefschuifdeur.

    Mooie houtnerf om aan te raken

     

    Grote keuze aan vernissen voor de houten profielen

    In de standaard uitvoering van onze houten profielen is de structuur van het hout zichtbaar. De coatings die voor glazuren worden gebruikt, zijn wateroplosbaar en milieuvriendelijk. De levensduur van onze houtproducten wordt verder verlengd door extra impregneren en primen. Daarnaast zijn de houten HS deuren - naar uw wensen - ook verkrijgbaar in alle dekkende kleuren van het RAL-kleurengamma.

     

    Terras met HS deur van hout in bruin

    Alle vermelde prijzen in EUR incl. BTW en eventueel excl. verzendkosten.

    Garantie

    Garantie

    Voorraad kozijnen, deuren en schuifpuien – 2 jaar op het kozijn, 1 jaar op de bewegende delen en 1 jaar op het hang- en sluitwerk.

    Meer informatie

    Maatwerk kunststof kozijnen, balkondeuren en deuren – 10 jaar op het kozijn, 2 jaar op de bewegende delen en 1 jaar op het hang- en sluitwerk.

    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      Hefschuifpui Hout Softline hs

      Hefschuifpui Hout Softline hs

      € 0,-

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »