Terug

Drutex Kozijn Kunststof Iglo Light

 • Kozijn Kunststof Iglo Light
 • Kozijn Kunststof Iglo Light
 • Kozijn Kunststof Iglo Light
 • Kozijn Kunststof Iglo Light
 • Kozijn Kunststof Iglo Light

  • Telefonisch bereikbaar TooltipMa t/m vr - 9.00 - 17.30
  • Vele maten uit voorraad leverbaar
  • Persoonlijk advies
  • Altijd scherp geprijsd!

  Productomschrijving

  Drutex Kozijn Kunststof Iglo Light

  Het kunststof profiel Iglo Light klasse A heeft een 5-kamersysteem met 70 mm inbouwdiepte en staat voor veel daglicht en een uitstekende kwaliteit en stabiliteit. Naast de profielstructuur met twee afdichtingsniveaus van EPDM, komt de goede energie-efficiëntie ook voort uit de keuze voor emissiearme ruitpakketten. Optioneel kan een warme rand worden gekozen als thermische randafdichting met een lage thermische geleidbaarheid. Kerneigenschappen zoals water- en windweerstand en luchtdoorlatendheid maken het systeem compleet. De moderne uitrusting met paddestoelkopsloten zorgt voor een hoge functionaliteit en meer veiligheid tegen het openzwaaien van de vleugel. Voor een persoonlijk tintje kunnen de fineren worden gekozen uit meer dan 35 kleur decors, zodat voor zowel binnen als buiten een individuele vormgeving mogelijk is. Iglo Light ramen combineren elegantie, hoge lichtinval en een goede energie-efficiëntie. Combineer uw kozijnen met onze rolluiken voor een mooie synergie en een geweldige functionaliteit.

   

  Vergelijking tussen de frontplaatvariant Iglo Light en Iglo 5

  Het Drutex Iglo Light raamsysteem overtuigt door zijn slanke uiterlijk met verhoogde daglichttoetreding en tegelijkertijd hoogwaardige verwerking. Vergeleken met het Drutex Iglo 5 systeem heeft de raamvleugel een 8 mm verlaagde hoogte en een beweegbare voorplaat met een symmetrisch geplaatste raamkruk die 32% smaller is. Met het Iglo Light systeem zijn vooral in de frontplaatvariant veel grotere ruitoppervlakken mogelijk voor meer daglicht.

  Iglo 5 voorpalen: 164 mm breed

  Iglo Light voorpaal: 112 mm breed

   

  Vergelijking tussen de frontplaatvariant Iglo Light en Iglo 5

  Het Drutex Iglo Light raamsysteem overtuigt door zijn slanke uiterlijk met verhoogde daglichttoetreding en tegelijkertijd hoogwaardige verwerking. Vergeleken met het Drutex Iglo 5 systeem heeft de raamvleugel een 8 mm verlaagde hoogte en een beweegbare voorplaat met een symmetrisch geplaatste raamkruk die 32% smaller is. Met het Iglo Light systeem zijn vooral in de frontplaatvariant veel grotere ruitoppervlakken mogelijk voor meer daglicht.

   

   

  Grote keuze aan kleuren voor de raamprofielen

  Dankzij het brede assortiment Renolit-decoratiefolies in 43 kleuren kan het raam harmonisch worden aangepast aan het karakter van het interieur en de stijl van de buitengevels. De gepresenteerde kleuren en korrels kunnen afwijken van de werkelijkheid.

   

  De gepresenteerde kleuren en korrels kunnen afwijken van de werkelijkheid.

   
   
   

   

  Uitstekend glas voor een betere energie-efficiëntie

  Het slanke profiel van de Iglo Light-serie maakt een bijzonder groot glasoppervlak mogelijk - voor een nog grotere lichtinval. De intelligente SGG PLANTITHERM ®XN-beglazing van de bekende fabrikant SAINT-GOBAIN garandeert een optimale thermische isolatie, die bij dubbele beglazing al een warmteoverdrachtscoëfficiënt van Ug = 1,1 W / m²K bereikt. Deze waarde wordt verbeterd door een kunststof afstandhouder te gebruiken en driedubbele beglazing te kiezen om de thermische isolatie te optimaliseren. Ter bescherming tegen ongenode gasten of nieuwsgierige blikken bieden wij u een grote keuze aan gestructureerde en geornamenteerde glazen evenals veiligheidsbrillen in verschillende diktes.

  Driedubbele beglazing met warme randen

   
   
   

  Veilige inbraakbeveiliging voor uw raam

  Naast een stabiel profiel en de juiste beglazing is het beslag een belangrijke garantie voor raambeveiliging. Vooral bij kunststof ramen is een zwak punt vaak het uit de raamvleugel tillen. Dit wordt effectief tegengegaan door het gebruik van paddenstoelennokken en veiligheidssluitplaten van het gerenommeerde bedrijf MACO. De veiligheidsklasse en het aantal paddenstoelsloten kan naar wens worden verhoogd. Optioneel is ook de voordelige MACO Twin-Fit-functie leverbaar, wat inhoudt dat u met één greepbeweging (bij een openslaande deur) beide vleugels tegelijk kunt kantelen. Het kan niet handiger zijn.

  Kwaliteitsbeslag van MACO voor ramen

  Technische doorsneden en detailtekeningen

  Creëer planningszekerheid met de verschillende detailtekeningen voor het kunststof profiel IGLO Light van DRUTEX. De slanke schoonheid straalt door een uniek design, zonder technische eigenschappen te verliezen. In de dwarsdoorsnede zie je heel duidelijk de stabiele profielkamers, de stalen wapening en het smalle vleugelprofiel. Het zorgt voor een groter glasoppervlak en dus meer daglicht in uw vier muren. Wij willen u graag helpen uw nieuwe ramen tot in de puntjes te plannen, daarom verstrekken wij u graag alle Iglo Light profieldoorsneden en nauwkeurige meetgegevens. Zo krijg je een beter beeld van hoe de ramen zijn opgebouwd en wat de breedte van het profiel is.

   

  Bijpassende accessoires: binnenvensterbanken, rolluiken en handgrepen

  Het harmonieuze totaalbeeld van uw ramen wordt gecompleteerd door esthetische binnenvensterbanken. De kamerprofielen zijn gemaakt van hoogwaardig en stabiel kunststof. Beide kunnen qua kleur op elkaar worden afgestemd of met elkaar in contrast staan. Extra rolluiken dienen bijvoorbeeld ook als blikvangers. Heldere kleuren trekken ieders aandacht, terwijl u zich binnen kunt verheugen op meer comfort, geluidsisolatie en meer veiligheid. Vergrendelknophandgrepen of afsluitbare handgrepen worden in het bijzonder aanbevolen voor een betere bescherming tegen inbraak. Ze vormen een extra barrière die ongenode gasten weghoudt. Ontdek alle mogelijkheden om uw raam om te toveren tot een multifunctioneel apparaat.

  Rolluiken met geïntegreerde insectenwering

   

  Meer lichtinval gecombineerd met een modern design

  DRUTEX Iglo Light ramen worden gekenmerkt door ronde en harmonieuze vormen. Het 5-kamerprofiel met een grote verstevigingskamer zorgt voor een uitzonderlijke stabiliteit en sterkte van de raamprofielen. Kenmerkend voor het moderne raamsysteem is de veel smallere voorplaat met grotere ruitoppervlakken en meer daglicht in vergelijking met de conventionele raamsystemen Iglo 5. Voor meer functionaliteit en comfort kunnen de Iglo Light kunststof ramen ook worden uitgerust met een intelligent besturingssysteem.

  Het bedrijf Drutex presenteerde zijn nieuwe kunststof profiel Iglo Light op de Fensterbau Frontale 2016 in Neurenberg. De innovatie van het Iglo Light profiel zit binnenin. Het type opstelling van versterkingen in de kamer ontwikkeld door DRUTEX zorgt voor een hoge stabiliteit van het hele systeem. De vleugel is 8 mm lager dan die van het IGLO 5-systeem, maar de kamer is slechts 3 mm kleiner. De montage van kozijn en vleugel is 108 mm en de frontplaat meet slechts 112 mm. Schijvenpakketten met afmetingen tot 36 mm kunnen worden geïntegreerd.

   

  Fotogalerij: Openslaand raam Iglo Lichtkleuren

  Iglo Light ramen goedkoop in de online shop

  De Iglo Light raamsystemen worden gekenmerkt door hun bijzonder smalle kozijn- en vleugelprofielen. Hierdoor krijgt het interieur veel meer licht. Dit is vooral voordelig bij hoge en smalle ramen in oude gebouwen. Bovendien kunnen de kleur en vorm van de kunststof profielen worden aangepast aan het harmonieuze totaalbeeld. Geef uw ideale raamwensen aan ons door via de offerte.

  Ideaal comfort met twin-fit fittingen

  Door 2-vleugelige Iglo Light ramen uit te rusten met Maco Twin-Fit uitrusting, is het mogelijk om beide raamvleugels samen te kantelen met slechts één greepbeweging . Dit betekent dat de gehele breedte van het element in de gekantelde stand kan worden benut. Naast de dubbele kiepfunctie is er ook de mogelijkheid om slechts één raamvleugel in de kiepstand te vergrendelen.

  Garantie

  Garantie

  Voorraad kozijnen, deuren en schuifpuien – 2 jaar op het kozijn, 1 jaar op de bewegende delen en 1 jaar op het hang- en sluitwerk.

  Meer informatie

  Maatwerk kunststof kozijnen, balkondeuren en deuren – 10 jaar op het kozijn, 2 jaar op de bewegende delen en 1 jaar op het hang- en sluitwerk.

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Kozijn Kunststof Iglo Light

   Kozijn Kunststof Iglo Light

   € 0,-

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »