Terug

SKS opbouw rolluik systeem 170mm

  • SKS opbouw rolluik systeem 170mm
  • SKS opbouw rolluik systeem 170mm
  • SKS opbouw rolluik systeem 170mm
  • SKS opbouw rolluik systeem 170mm
  • SKS opbouw rolluik systeem 170mm

   • Telefonisch bereikbaar TooltipMa t/m vr - 9.00 - 17.30
   • Vele maten uit voorraad leverbaar
   • Persoonlijk advies
   • Altijd scherp geprijsd!

   Productomschrijving

   SKS opbouw rolluik systeem 170mm

    

   Bovenrolluiken worden direct op het raam gemonteerd, waarbij beide een eenheid vormen. Ze bieden veel voordelen zoals variabele zon- en privacybescherming en verhoogde veiligheid. Omdat ze de muuropening delen met het raam, worden ze meestal besteld en geïnstalleerd samen met het raam, of achteraf gemonteerd wanneer het raam wordt vervangen. De directe verbinding met het raam vereenvoudigt ook de montage van het rolluik.

   Dit resulteert ook in een uniform en helder ontwerp, aangezien van buitenaf alleen het frontdoosdeksel en de geleiderails zichtbaar zijn, die visueel samenvloeien met het raam. Ook de rolluikkast heeft een speciale kastisolatie. Het rolluikgordijn bestaat uit een serie thermisch geschuimde gepantserde lamellen van duurzaam aluminium. Het rolluik kan zowel handmatig als elektrisch bediend worden.

   Het SKS bovenrolluik lijkt in veel opzichten op het Drutex bovenrolluik, maar profiteert niet van de verdere ontwikkelingen. Hij heeft echter een kleinere kisthoogte van slechts 170 mm. Dat betekent iets meer glasoppervlak en meer lichtinval. Vooral kleine ramen kunnen hiervan profiteren.

    

   Voordelen van het SKS Opbouw rolluik:

   Soorten revisies voor het SKS bovenrolluik

   Er zijn twee varianten mogelijk voor de revisiepositie voor het SKS bovenrolluik. Via deze inspectieluiken zijn bij onderhuid de inwendige delen zoals de rolluikrol en boxisolatie bereikbaar.

    

   Technische details over de kisthoogtes

    

   Opzetrolluiken kleuren, optiek en esthetiek

   Het rolluikgordijn is gemaakt van duurzaam aluminium. Voor een betere thermische isolatie zijn de gepantserde lamellen ook gevuld met een thermisch isolerend schuim. Maar het rolluik moet niet alleen praktisch zijn, maar ook chic. U kunt uw favorieten kiezen uit de kleuren zilver, wit, grijs, grijs aluminium, beige, donkerbruin, bruin, metallic bruin, antraciet, gouden eik, walnoot en mosgroen. Om het individuele design af te ronden, kunnen de rolluikkast en de geleiderails ook gekleurd worden. De keuze aan decors is hier nog groter. Zowel een uniforme kleuruitstraling als een meer contrasterend design zijn mogelijk. De hoogwaardige afwerking zorgt ervoor dat de kleuren lang behouden blijven en dus voor vele jaren plezier en optimaal gebruik van uw rolluik.

    

   Rolluikgalerij

    

   Intelligente rolluikbesturingssysteem

   Wij bieden u verschillende manieren om uw rolluiken gemakkelijk te openen en te sluiten:

   • Handmatig met een riem, slinger of gordelslinger
   • Automatisch met afstandsbediening of met sleutel- of schakelaarbediening
   • Afstandsbediening met kabel
    • Individuele aansturing van elk rolluik mogelijk
    • Upgrade naar afstandsbediening mogelijk
   • Afstandsbediening zonder kabels
    • RTS controlesysteem
    • Het bestaande systeem kan worden geüpgraded

   Terwijl slinger of bandoproller de klassieke methoden zijn om een rolluik te openen, zijn er ook moderne bedie­ningsvarianten. Speciale aandacht verdient het RTS-systeem, waarmee allround elektrische afstandsbediening mogelijk is. Hiermee kunnen individuele rolluiken of hele groepen tegelijkertijd worden bediend. Het automa­tisch openen en sluiten kan op bepaalde tijden ook worden geprogrammeerd. Ook de intelligente integratie van weersensoren is mogelijk, die vervolgens kunnen reageren op weersveranderingen. Rolluiken waren zelden zo comfortabel en modern!

    

   Garantie

   Garantie

   Voorraad kozijnen, deuren en schuifpuien – 2 jaar op het kozijn, 1 jaar op de bewegende delen en 1 jaar op het hang- en sluitwerk.

   Meer informatie

   Maatwerk kunststof kozijnen, balkondeuren en deuren – 10 jaar op het kozijn, 2 jaar op de bewegende delen en 1 jaar op het hang- en sluitwerk.

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    SKS opbouw rolluik systeem 170mm

    SKS opbouw rolluik systeem 170mm

    € 0,-

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »