Terug

Prefab Dakkapellen

Meneer Kozijn Dakkapel is een onderdeel van Meneer Kozijn. Meneer Kozijn is een betrouwbare partner wanneer het gaat om kunststof, aluminium en houten kozijnen. Het bedrijf heeft jarenlang ervaring in het verkopen en plaatsen van kozijnen in dakkapellen, deuren, schuifpuien vanuit voorraad en is op die manier het grootste adres geworden voor dakkapelkozijnen in Nederland.

De vraag naar dakkapellen is de laatste jaren hard gegroeid. Hierin heeft Meneer Dakkapel, met onze ervaren monteurs, een invulling aan kunnen geven door aan de gestegen vraag te voldoen. Meneer Kozijn maakt daarom, vanaf heden, ook zelf prefab dakkapellen onder de naam Meneer Kozijn Dakkapel. Vanwege het op voorraad hebben van veel standaardafmeting kozijnen, die veel gebruikt worden in dakkapellen, kunnen wij een snelle levertijd garanderen

Via deze pagina kunt u uw contactgegevens en wensen bij ons kenbaar maken en nemen wij binnen 1 dag contact met u op.  

Mocht u nog vragen hebben of als u eens persoonlijk contact wenst met ons, kunt u ons bereiken via [email protected] of bellen naar 030- 369 0767.

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »