Terug

Vrijdag 19 juli zijn al onze vestigingen tot 13:00 geopend.

Prefab Dakkapellen

Bij ieder huis waarbij een dakkapel of vervanging wordt overwogen, zijn een aantal vragen die beantwoord moeten worden:

 • Welke kwaliteit mag je verwachten?
 • Welke materialen worden er gebruikt?
 • Binnen welk tijdsbestek wordt de dakkapel geplaatst
 • Welk type dakkapel is er mogelijk?
 • Hoeveel ruimte in huis creëer je er extra mee?
 • Wat zijn de garantievoorwaarden?
 • Wat zijn de kosten?

Elk bedrijf kan antwoord geven op bovenstaande vragen die van elkaar kunnen afwijken.

Dus wat maakt ons nou anders?

Bij Meneer Kozijn Dakkapel hebben we inmiddels al jaren ervaring met het verkopen en monteren van kozijnen. Wat wij nog mistte op de markt waren de juiste prijs-kwaliteitsverhouding voor dakkapellen. Wij plaatsten voorheen wel de kozijnen in de dakkapellen, maar toch was voor ons het plaatje nooit compleet. We hebben uitvoerig onderzoek gedaan naar alle facetten en inmiddels alweer ruim ervaring met het zelf produceren van dakkapellen. Door onze ervaring wisten wij welke vakkundigheid wij hiervoor in huis moesten halen.

Inmiddels met veel ontwikkelingen hebben wij nog meer geleerd, waardoor wij talloze mogelijkheden kunnen aanbieden. We bieden onze dakkapellen scherp en eerlijk aan en bieden hiervoor lange garantie en een kwaliteitsbelofte dat vervanging of herstel binnen 15/20 jaar gewoonweg niet nodig is.

Een dakkapel zou een eenmalige aanschaf moeten zijn, waarbij de constructie van de dakkapel en de materialen die worden gebruikt van hoge kwaliteit zijn. Dit zorgt ervoor dat jij jarenlang met veel plezier en zonder problemen kunt genieten.

Door onze vakkundigheid, vaste team, stevig materiaal en de absolute wil om onze kennis te verbreden, durven wij deze belofte te maken.  

Heb je vragen, wil je langskomen of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via: [email protected] bellen naar 06-20314263 of 030- 369 0767.

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »