Terug

Vrijdag 19 juli zijn al onze vestigingen tot 13:00 geopend.

Wat kosten kunststof schuifpuien?

  • 03 / 01 / 2023 0
Wat kosten kunststof schuifpuien?

Een schuifpui kan een geweldige manier zijn om meer licht en ruimte in je huis te brengen, vooral als je een kleine tuin of een patio hebt. Maar voordat je een schuifpui aanschaft, is het belangrijk om te weten wat de kosten zullen zijn. In dit blogpost zullen we een overzicht geven van de verschillende factoren die van toepassing zijn bij het kopen en installeren van een schuifpui.

Hoe wordt de prijs bepaald?

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat de prijs van een schuifpui kan variëren afhankelijk van het materiaal dat je kiest. Kunststof schuifpuien zijn over het algemeen goedkoper dan houten schuifpuien, terwijl aluminium schuifpuien ergens tussenin liggen. Bovendien kan de grootte van de schuifpui ook van invloed zijn op de prijs. Hoe groter de schuifpui, hoe duurder hij zal zijn.

Zelf installeren of laten doen?

Naast de kosten van de schuifpui zelf, zijn er ook andere kosten waar je rekening mee moet houden. Zo zul je bijvoorbeeld ook de kosten van de installatie moeten betalen. Dit kan variëren afhankelijk van de complexiteit van het project en de ervaring van de installateur. Je kunt deze kosten verlagen door ervoor te kiezen om de schuifpui zelf te installeren, maar dit is alleen aan te raden als je over de juiste vaardigheden en gereedschappen beschikt.

Extra kosten bij plaatsen schuifpui

Daarnaast moet je ook rekening houden met eventuele extra kosten voor bijkomende diensten, zoals het verwijderen van oude ramen of het maken van aanpassingen aan de buitenmuur van je huis. Als je een schuifpui wilt laten installeren in een bestaand gat in de muur, zul je waarschijnlijk ook extra kosten moeten maken voor het aanbrengen van isolatie of het vervangen van oude kozijnen.

Kosten voor een verzekering

Tot slot is het ook verstandig om te overwegen of je een garantie wilt afsluiten voor je schuifpui. Veel fabrikanten bieden garanties aan voor hun producten, maar deze kosten extra. Het kan echter wel een verstandige investering zijn als je wilt voorkomen dat je opnieuw kosten moet maken voor reparaties of vervanging in de toekomst.

Neem daarom contact met ons op of kom langs

Bij Meneer Kozijn verplaatsen we ons altijd goed in jouw situatie en maken we er een sport van om een advies op maat te geven waar jij blij van wordt. Kom langs bij een van onze vestigingen, neem een kijkje in de webshop (voor standaard maten) of vraag een maatwerk offerte aan.Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »